Recept uit De Smaakbijbel:
Dahl met munt en knoflook
- Ingrediënten:
- cayennepeper, chilipeper, ghee, knoflook, kurkuma, munt, olie, rode linzen, water en zout
- Keuken:
- Indiaas
- Soort:
- vegetarisch / eenpansgerecht
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, basilicum, bloem, citroen, citroensap, courgette, ei, gember, griekse yoghurt, koriander, kruiden, limoen, olie, olijfolie, peper, peterselie, plantaardige olie, rode ui, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De Smaakbijbel:
Recept uit Gemüse! :
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Geheimen van mijn Indiase familiekeuken:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Plenty more:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Culinaria Italia:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Recept uit India:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Plenty more:
Avondmaal uit Veg!:
Recept uit Karsu's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud: