Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Tuinbonensoepje met basilicum en munt
- Ingrediënten:
- basilicum, munt, olijfolie, peper, suiker, tuinbonen, ui, zeezout, zout en zuring
- Soort:
- soep/bouillon / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, boter, citroen, citroensap, dille, ei, fijne kristalsuiker, gedroogde munt, grof zeezout, kaneel, knoflook, koriander, kruiden, limoen, olie, peper, peterselie, pijnboompitten, rode ui, tomaat, ui, water, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / lunch / voorgerecht uit BioBudget:
Buffet / bijgerecht uit Veg!:
Recept uit L'Art de la table:
Picknick / lunch / buffet / bijgerecht uit 1 groente in de hoofdrol:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Veg!:
Recept uit Turkse kookkunst:
Bijgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Home made zomer:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Recept uit Heerlijke gerechten om te delen:
Diner / buffet / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht uit Lima - het kookboek:
Recept uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Bijgerecht uit Eten en zo:
Recept uit Smokey goodness:
Lunch / bijgerecht / avondmaal uit Lekker vegetarisch:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Honey & co:
Bijgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi: