37 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: aubergineazijnbleekselderijcitroencitroensapdijonmosterdknoflookkomkommerkruidenolieoreganopaprikapeperpijnboompittensuikertijmtomaatuiwaterwortelzonnebloemoliezoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Bart van Olphen - Vis uit Blik

Diner / voorgerecht uit Vis uit Blik:

Ansjovis met gegrilde courgette

Ingrediënten:
ansjovisfilet, balsamicoazijn, basilicumstelen, citroensap, courgette, melk, notenolie, olijfolie, pijnboompitten, sinaasappelsap en tijm

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Therese Elgquist - Green salads

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Green salads:

Voorjaarssalade met boekweit, zuur van courgette en aardbeiendressing

Ingrediënten:
aardbei, avocado, boekweitkorrels, courgette, dijonmosterd, extra vierge-olijfolie, feta, groene asperge, hazelnoot, Himalayazout, honing, inmaakazijn, paarse bloemkool, plantaardige olie, radijs, rode balsamicoazijn, roze peper, sla, verse basilicum, versgemalen zwarte peper, water en zout

Soort:
salade / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch

Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 8 - Vegetarisch:

Kletskop van kaas met mediterrane groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, belegen kaas, cherrytomaten, courgette, frisee, olijfolie, rode pesto, verse basilicum en zwarte olijven zonder pit

Keuken:
Mediterraans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / vegetarisch / groente / kaas
Een recept uit Yotam Ottolenghi en Jonathan Lovekin - Plenty

Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:

Courgettesalade met hazelnoten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, courgette, hazelnootolie, hazelnoten, olijfolie, parmezaanse kaas, zout en zwarte peper

Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:

Panzanella met groenten

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, brood, courgette, lente-uitje, olijfolie, peper, pruimtomaat, zout en zwarte olijven

Keuken:
Italiaans
Soort:
salade / vegetarisch
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Groentetorentje

Ingrediënten:
balsamicoazijn, basilicum, courgette, dragon, gele paprika, mosterd, olijfolie, peper, toastbrood, tomaten, vetstof en zout

Soort:
groente
Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Diner / voorgerecht uit Mijn Franse keuken:

Tomaat gevuld met kleine groente

Ingrediënten:
aardappel, balsamicoazijn, basilicum, courgette, doperwten, extra vierge olijfolie, mayonaise, peper, sperziebonen, ui, vleestomaat, winterwortel en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vegetarisch / groente
Een recept uit  - Feestelijk tafelen

Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Feestelijk tafelen:

Gemarineerde gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, extra vergine olijfolie, groene asperge, honing, kerstomaat, kidneybonen, courgette, rode paprika, rode ui, verse basilicum, oregano, verse peterselie, versgemalen zwarte peper en zout

Keuken:
Mediterraans
Soort:
barbecue/grill / vegetarisch / groente / feestdagen / pekel en marinades
Een recept uit Sonja Bakker - Gezond genieten met Sonja

Diner / voorgerecht uit Gezond genieten met Sonja:

Pasta salade met gegrilde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, champignon, cherrytomaten, courgette, kappertjes, mozzarella light, olijfolie, oregano, pasta, peper, rode paprika, rode ui, rucola, sla, verse basilicum en zout

Soort:
salade / barbecue/grill / pasta/noodles / vegetarisch
Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Gegrilde steak

Ingrediënten:
ansjovis, aubergine, balsamicoazijn, basilicum, basmatirijst, bladpeterselie, citroen, courgette, dijonmosterd, entrecote, extra vierge-olijfolie, harissa, knoflook, olijfolie, paprika, passata, rode ui, saffraan, yoghurt, zilvervliesrijst en zoet paprikapoeder

Soort:
vlees / rijst
Een recept uit M. Williams, Chr. MacFadden en Michelle M. Williams - Mixen mengen malen

Bijgerecht uit Mixen mengen malen:

Salade van gegrilleerde groenten

Ingrediënten:
aubergine, balsamicoazijn, courgette, gemalen komijn, knoflook, lente-ui, minimaiskolf, olijfolie, prei, rode peper, tomaten, tuinkruiden, venkel en wortel

Soort:
groente
Een recept uit Gintare Marcel - L'Art de la table

Recept uit L'Art de la table:

Tian

Ingrediënten:
aubergines, balsamicoazijn, basilicum, bruine suiker, courgette, kerstomaat, olijfolie, oregano, sjalotten, knoflook, tijm, tomaten, peper en zout

Keuken:
Frans
Een recept uit A. Posthumus - Margriet kookboek

Recept uit Margriet kookboek:

Tomatencarpaccio

Ingrediënten:
azijn, basilicum, champignon, courgette, pijnboompitten, olijfolie, peper, sjalot, tomaat, vloeibare honing en zout

Een recept uit Jamie Oliver - Jamie in 15 minuten

Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:

Ricottabeignets

Ingrediënten:
ansjovis, babycourgette, balsamicoazijn, basilicum, bloem, citroen, ei, extra vierge-olijfolie, gedroogd eekhoorntjesbrood, gedroogde rode spaanse peper, knoflook, munt, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, passata, ricotta, rode spaanse peper en zwarte olijven

Soort:
vegetarisch
Een recept uit Martin Kintrup - Lekker vegetarisch

Recept uit Lekker vegetarisch:

Haloumiburgers

Ingrediënten:
citroenrasp, kruiden, haloumi, hamburgerbroodjes, courgette, olie, peper, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, slasaus, suiker, knoflook, witte balsamicoazijn en zout

Soort:
barbecue/grill / vegetarisch
Haal meer recepten op...