Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Tournedos met sjalotjes in rode-wijnsaus
- Ingrediënten:
- bloem, boter, droge rode wijn, magere spekblokjes, peterselie, sjalot, tijm, tournedos en vleesfond
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, azijn, bleekselderij, bloem, boter, fond, kalfsbotten, knoflook, komijn, laurier, laurierblad, maïzena, mosterd, olijfolie, peper, peterselie, rode wijn, runderbouillon, rundvlees, tomaat, tomatenpuree, ui, vlees, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Van piepers tot pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Recept uit De worst story:
Diner / hoofdgerecht uit Allerkerst:
Diner / hoofdgerecht uit 45 geniale rezepten:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept van Food en So Much More:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Jamie's comfort food:
Recept van Food en So Much More:
Recept uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Okoko recepten:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: