Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Toscaanse boterige zalm
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroen, extra vergine olijfolie, gehakt, kruiden, gemalen zwarte peper, kerstomaat, parmezaanse kaas, room, spinazie, knoflook, zalmfilets en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aardappelpuree, avocado, bieslook, bloem, citroensap, crème fraîche, dille, droge witte wijn, ei, gerookte zalm, knoflook, melk, olie, peper, peterselie, prei, slagroom, vis, visbouillon, witte wijn, zalmfilet, zout, zure room |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Wat Ik Gegeten Heb:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Small bites - Smart food:
Recept uit Keukendagboek 2:
Lunch / buffet / lunchgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Koch!:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Vis uit Blik:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Amuse / diner / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Delicious. Het kookboek!:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit Rijst en risotto:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Recept uit Keukendagboek 2:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Recept uit Ons bakboek:
Diner uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Het Beste Uit Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Heston Blumenthal thuis:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek: