Recept uit Koken voor elke dag:
Mosselen met room
- Ingrediënten:
- eierdooiers, knoflook, laurier, mosselen, peper, peterselie, room, selder, tijm, uien, witte wijn en zout
- Soort:
- schaal- en schelpdieren
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, boter, cayennepeper, citroen, citroensap, cognac, crème fraîche, dragon, droge witte wijn, ei, kippenbouillon, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, witte wijn, wortel, zure room, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Smokey goodness:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Rijst en risotto:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Dieter Müllers kochschule, 100 Ideeen am Herd:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit The Last Waltz:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Koude keuken:
Lunch uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / voorgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Lunch / avondmaal uit Smokey goodness:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze: