47 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: boterbouilloneifruitgroenteknoflookkomijnkruidenlaurierolieoreganopaprikapeperpeterselierode paprikatomaatuivisvleeswaterwortelzout
zout en peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Gerhard Witteveen en Hans Bakker - De smaak van Conclusion

Diner / hoofdgerecht uit De smaak van Conclusion:

Lamsbout

Ingrediënten:
geklaarde boter, grof zeezout, knoflook, lamsbout, marjolein, olijfolie, peper, rozemarijn, salie, seizoensgroente en tijm

Keuken:
Frans
Soort:
vlees
Een recept uit Valentina Harris, Martin Brigdale en I. Hofstetter - De complete keuken van Spanje

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:

Geroosterde lamsbout

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, olijfolie, tijm, verse bladpeterselie, verse rozemarijn en witte wijn

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / lamsvlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Lamsbout met doperwtensaus

Ingrediënten:
doperwten, hamkluif, kruiden, kruidnagel, lamsbot, laurierblad, olijfolie, ontbeende lamsbout, peper, spinazieblad, ui, witte wijn, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Simone Ortega - 1080 recepten

Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:

Gevulde lamsbout

Ingrediënten:
bloem, boter, champignon, citroensap, kruiden, olijfolie, ontbeende lamsbout, saucijs, sherry, vlees en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Een recept uit Adriaan Jaeggi en Floris Tilanus - Chez Adriaan

Bijgerecht uit Chez Adriaan:

Gebraden lamsbout met muntsaus

Ingrediënten:
basilicum, knoflook, lamsbout, olijfolie, oregano, rozemarijn, suiker, tijm, verse muntblaadjes, wijnazijn en 
zout en peper

Soort:
vlees
Een recept uit Sylvia Witteman - Koken met Sylvia Witteman

Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:

Lamsbout (5 uurslam)

Ingrediënten:
knoflook, lamsbout, laurier, olijfolie, rozemarijn, selderijknol, tijm, ui, vastkokende aardappel, winterpeen en witte wijn

Soort:
lamsvlees / ovenschotel
Een recept uit J. Lawson - Cocina Nueva

Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:

Gebraden lamsbout met een korst van knoflook en kruiden

Ingrediënten:
ansjovis, bleekselderij, bloem, boter, broodkruim, citroenrasp, droge sherry, fino sherry, grof zeezout, kippenbouillon, knoflook, lamsbout, olijfolie, ui, verse bladpeterselie, verse rozemarijn, verse tijm en wortel

Keuken:
Spaans
Soort:
vlees
Een recept uit Yvette van Boven en Oof Verschuren - Home made

Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Home made:

Papardelle met gekruide ragù van lam en kappers

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, extra vierge olijfolie, kappertjes, kippenbouillon, komijn, korianderzaadjes, lamsbout, papardelle, parmezaanse kaas, peper, rode ui, rode wijn, rozemarijn, tijm, tomaat, tomatenpuree, venkelzaad, wortel en zout

Soort:
vlees / pasta/noodles
Een recept uit  - Koken voor twee

Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:

Aromatische lamsstoofpot

Ingrediënten:
bonenkruid, bouillon, knoflook, lamsvlees, olijfolie, peper, rozemarijn, tijm, tomaten uit blik en zout

Soort:
stoofgerecht / vlees
Een recept uit Francesca van Berk

Recept van Francesca Kookt!:

Lamskoteletten met couscous salade

Ingrediënten:
citroen, couscous, knoflook, knoflook, komijn, koriander, kruiden, lamskoteletten, lamsvlees, laurier, munt, olijfolie, oregano, paprika, peper, peterselie, gerookt paprikapoeder, rozemarijn, specerijen, sumak, tijm, tomaten, venkel, vet, vlees, zeezout, zout en zwarte peper

Een recept uit Jonah Freud - Rijksmuseum kookboek

Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:

Boerenhoofdkaas met sauce gribiche

Ingrediënten:
augurk, basilicum, citroengras, citroensap, kappertje, koolrabi, kruidnagel, laurierblad, meiknol, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, salie, selderijblad, sjalot, tijm, ui, varkenskop, varkenspoot, varkensschenkel, varkenstong, vlees, wortel en zout

Keuken:
Nederlands
Soort:
hartige hapjes / broodbeleg / mosterd
Haal meer recepten op...