Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Entrecôte minute
- Ingrediënten:
- entrecotes, grof zeezout, knoflook, laurier, olijfolie, rozemarijn, sjalot en tijm
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- rundvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bonen, boter, brood, courgette, ei, fruit, knoflook, kruiden, laurier, olie, paprika, peper, peterselie, rundvlees, tijm, tomaat in blik, vlees, water, wortel, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Foodstyling:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Lunch / avondmaal uit Jamie in 15 minuten:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Recept van Es' Factory:
Recept van Es' Factory:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lange tafels:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Recept uit L'Art de la table:
Lunch / snack of tussendoortje / avondmaal / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Te gast bij Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Made in Italy:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Bespaar met Jamie:
Lunch / avondmaal uit Jamie Oliver's kerstkookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Recept uit De Joodse keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek: