Rundvlees in saus - lesso di manzo in carpione

Je vindt dit recept op pagina 116 in De Zilveren Lepel .

Keuken:
Italiaans
Gang:
buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti
Soort:
vlees / rundvlees
Bereidingstijd:
35 minuten

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Tagliata con parmigiano e rucola - Gesneden biefstuk met Parmigiano en rucola

Een recept uit Onno Kleyn - Italië

B asisbereiding rundvlees roosteren braden - steak biefstuk

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Radicchio met rundvlees

Een recept uit Joel Meyerowitz, Andy Sewell en Jeffrey Fisher - Zomer van De Zilveren Lepel

Gebraden rundvlees met cognac en grapefruit - arrosto al brandy e pompelmo

Een recept uit  - De Zilveren Lepel