Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Cacik, Yoghurt & Cucumber - Yoghurt met komkommer
- Ingrediënten:
- citroensap, dille, knoflook, komkommer, munt, olijfolie, witte peper, yoghurt en zeezout
- Keuken:
- Turks
- Soort:
- salade / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, boter, cayennepeper, citroen, dille, ei, gember, griekse yoghurt, komijnzaad, komkommer, koriander, munt, paprikapoeder, peper, peterselie, rode chilipeper, rode ui, suiker, ui, vruchtensap, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Basisrecept uit Vegeterranean:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Bijgerecht uit Lekker Hollands:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het Hollands maandkookboek:
Bijgerecht uit Plenty more:
Recept van Oh My Dish:
Diner / lunch / bijgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Nopi:
Brunch / diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Recept van Es' Factory:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Picknick / diner / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Moro:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Morito:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Wat Aten Zij?:
Basisrecept uit De smaak van mijn herinnering: