Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Varkensvlees met bleekselderij in ei-citroensaus
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, ei, gedroogde wildevenkelbloemen, knoflook, olijfolie, ui, varkenspoot en witte wijn
- Keuken:
- Grieks
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bladerdeeg, bleekselderij, bloem, boter, citroen, droge witte wijn, eidooier, kippenbouillon, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, ui, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner uit Anatolië:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / lunch / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Het tapas boekje:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Cocina Nueva:
Diner / hoofdgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Soep bij Janneke thuis:
Bijgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Amuse / diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit 101 ballen:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Diner / hoofdgerecht uit Provence:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Junges Gemüse: