Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Voorgekookte groente in boter of olie met citrus
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, groente, limoensap en olie
- Keuken:
- Internationaal
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bloem, citroen, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, koriander, olijfolie, paprikapoeder, peper, peterselie, sjalot, suiker, tijm, tomaat, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Lunch / lunchgerecht uit Anatolië:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Soepen:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Piri piri & sardientjes:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!:
Diner / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Spanje:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Recept uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Feestelijk tafelen met wild en pluimvee:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten in Italie:
Recept uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / hoofdgerecht uit Kochen für zwei:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: