Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bakpoeder, bladpeterselie, bloem, citroen, citroenrasp, ei, knoflook, melk, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, sjalot, slagroom, suiker, ui, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Keet Smakelijk:
Recept uit Modernist Cuisine [4]:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Veg!:
Diner / voorgerecht uit Turquoise:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Nopi:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Nigella bijt:
Recept uit Topkoks voor Thuiskoks 2:
Diner / snack of tussendoortje / nagerecht uit Moro Londen:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / nagerecht uit Het krokettenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Recept uit Turks kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / lunchgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Dressings en marinades:
Diner / nagerecht / bij de koffie uit NAJAT:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon: