Recept uit Haute cuisine op klompen:
Snoekbaars met ei, boter en dragon
- Ingrediënten:
- bloem, boter, citroensap, dragon, ei, knoflook, lente ui, olie, peper, snoekbaars, witte wijn en zout
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bladpeterselie, bloem, citroen, crème fraîche, droge witte wijn, ei, gehakt, kippenbouillon, koriander, laurierblad, melk, olie, olijfolie, peper, peterselie, sjalot, slagroom, tijm, tomaat, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Ons bakboek:
Diner / voorgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Turquoise:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Gemüse! :
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Anatolië:
Diner / lunch / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Indonesie:
Recept van Okoko recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: