Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Kruiden-roomsaus
- Ingrediënten:
- basilicum, boter, citroensap, oregano, room, rozemarijn, salie, ui, witte peper en witte wijn
- Soort:
- saus/dressing/jus / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bladpeterselie, bleekselderij, bloem, citroen, dragon, droge witte wijn, ei, eidooier, groene kruiden, kippenbouillon, knoflook, nootmuskaat, olijfolie, parmezaanse kaas, peper, peterselie, rode ui, room, rozemarijn, sjalot, tijm, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Smaakbijbel:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Margriet kookboek:
Basisrecept uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Italiaans koken:
Diner / hoofdgerecht uit Aan tafel met Verdi:
Recept uit Keet smakelijk:
Recept uit Baru Belanda:
Recept uit Vis, schelp- en schaaldieren:
Diner / lunch / voorgerecht uit Nopi:
Diner / bijgerecht uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / voorgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Turks kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Istanbul Contemporary Cuisine:
Diner / voorgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Koude keuken:
Bijgerecht uit Gezond koken gevogelte nieuwe stijl:
Recept uit Bouillon: