Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Italiaanse kalfslever
- Ingrediënten:
- boter, citroensap, ham, kalfslever, marsala, meel, peper, peterselie, salie, vermout, water en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- kalfsvlees / bouillon / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, citroen, kalfsvlees, knoflook, kruidnagel, laurier, munt, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Recept uit Eten in Italie:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit de snelle keuken:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van Wat Aten Zij?: