Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Kalfslever
- Ingrediënten:
- citroensap, hofmeesterboter, kalfslever, olie, peper en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- barbecue/grill / kalfsvlees / orgaanvlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bleekselderij, bloem, boter, citroen, eidooier, kalfsvlees, knoflook, komkommer, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, sjalot, suiker, tomaat, ui, water, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Franse keuken:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit Mijn Franse keuken:
Diner / voorgerecht uit Moro:
Recept uit Speisekammer:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Recept uit Koude keuken:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Kook met Jamie:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit de snelle keuken: