268 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloembotereifondknoflookkruidenlaurierolieparmezaanse kaaspeperpeterselierode wijnrozemarijnrunderbouillonrundergehaktsjalottomaattomatenpureeuiwaterwortelzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Sarit Packer en Itamar Srulovich - Honey & co

Diner / hoofdgerecht uit Honey & co:

Kofta met rundvlees

Ingrediënten:
aubergine, bleekselderij, cannellinibonen, karwijzaad, kashkavalkaas, knoflook, melk, natriumbicarbonaat, olijfolie, peterselie, rode puntpaprika, rode ui, rode wijnazijn, rundergehakt, tijm, ui, witbrood, zout, zuiveringszout en zwarte peper

Keuken:
Midden-Oosten
Soort:
vlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Mexicaans groentepannetje

Ingrediënten:
avocado, tomaat in blik, bonen, brood, ei, eieren, fruit, gele paprika, groente, kidneybonen, kruiden, kruidenmix, magere kwark, maggi, olie, olijfolie, paprika, peterselie, rode paprika, rode peper, rode ui, peterselie, tomatenblokjes, vlees, zout en zout

Een recept uit  - De Zilveren Lepel

Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:

Gesmoord rundvlees met barolo - brasato al barolo

Ingrediënten:
barolo, bleekselderij, boter, cacao, hamvet, laurierblad, mager runderstoofvlees, olijfolie, rum, rundermuis, rundvlees, ui, verse rozemarijn, verse tijm, wortel, zout en zwarte peperkorrels

Keuken:
Italiaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / rundvlees
Een recept uit Isabel

Recept van De Hippe Vegetarier:

Dagje Geen Vlees: Marokkaans pompoenstoofpotje met paprika en bonen

Ingrediënten:
tomaat in blik, bloemkool, bonen, cayennepeper, couscous, ei, fruit, groente, kaneel, kidneybonen, komijn, koriander, kruiden, kruidenmix, kwark, magere kwark, maggi, mede, olie, olijfolie, paprika, peterselie, pompoen, rode ui, rozijnen, specerijen, koriander, tomaten, tomatenblokjes, ui, verse koriander, vlees, wintergroente, wortel, zaden, zout en zwarte bonen

Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Kastanjepaté - terrine à la chàtaigne

Ingrediënten:
kalfsbotten, kalfslever, kalfsvlees, kastanje, knoflook, lamsribben, laurierblad, olijfolie, rundvlees, ui, varkensvlees, verse tijm, peper, vijgenbrandewijn, vleesbouillon, wit broodkruim en zout

Keuken:
Frans
Soort:
vlees / paté/terrine
Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Een perzikvlaai met citroendeeg

Ingrediënten:
brooddeeg, citroen, citroentijm, groene kruiden, kervel, koriander, lamsvlees, maïzena, marinade, olie, olijfolie, roggebrood, sinaasappel, knoflook, tijm, roomkaas, vlees en zwarte peperkorrels

Haal meer recepten op...