Carbonades à la Flamande - Rundvlees gesmoord met uien en bier

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 402 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
rundvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Zoete sesam-teriyakisaus

Een recept uit Thug Kitchen - Thug kitchen feestvoer

Apricot Sauce - Abrikozensaus

Een recept uit  - Heather Lambert - Ice Creams

Eend met sinaasappel - canard à l'orange

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Sinaasappelsaus bij canard à lórange

Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken