Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Groente met azijn - sott´aceti
- Ingrediënten:
- groente, laurierblad, suiker, water, wijnazijn en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- inmaak / vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | basilicum, bleekselderij, bloem, bruine suiker, gele paprika, gember, groene paprika, knoflook, komkommer, olie, olijfolie, paprika, peper, rijstazijn, rode ui, sojasaus, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / bijgerecht / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Snack of tussendoortje uit Koude keuken:
Recept uit Dressings en marinades:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Recept uit Wild en gevogelte:
Diner / voorgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Bijgerecht uit Liever lokaal:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Bijgerecht uit Cocina Nueva:
Diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Recept uit De Urban Cook:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Ottolenghi het kookboek:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit De Thaise keuken:
Bijgerecht uit De Thaise keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Eten in Italie:
Buffet / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Het olijfolieboekje: