Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Biefstuk met kokosmelk en witte peper
- Ingrediënten:
- biefstuk, champignons, citroengras, knoflook, kokosmelk, limoenblad, limoensap, olijfolie, roomboter, sjalot, thaise vissaus en witte peper
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, biefstuk, bloem, droge witte wijn, fond, groentebouillon, kalfsbotten, knoflook, laurier, olijfolie, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukenlab:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Als kok in Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept van Voedzaam & Snel:
Recept uit Kooktechnieken:
Recept uit Het ketodieet: de snelle recepten:
Recept van Francesca Kookt!:
Recept van Oh My Dish:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van Miss Fromage:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: