Recept uit Thug kitchen:
Paprika Gevuld Met Gerst
- Ingrediënten:
- bleekselderij, groentebouillon, kidneybonen, knoflook, olijfolie, oregano, paprika, parelgerst, peper, peterselie, sherryazijn, tijm, tomaat, ui, wortel en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, bleekselderij, boter, citroensap, courgette, ei, groente, knoflook, komkommer, kruiden, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode paprika, specerijen, suiker, tijm, tomaat, ui, vlees, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Thug kitchen:
Drinken / aperitief uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / lunch / voorgerecht / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti / hoofdgerecht uit Spaans kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Gemüse! :
Recept uit The big green egg book:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Recept van Duizenden1dag:
Diner / lunch / voorgerecht uit Liever lokaal:
Diner / lunch / snack of tussendoortje / voorgerecht / tussengerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Het groot fondue boek:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit BioBudget:
Recept uit L'Art de la table:
Bijgerecht uit Zuur:
Recept uit #watetenwevandaag:
Lunch / bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Recept uit Papa Kazmi:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais: