269 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bleekselderijbloemboterbouquet garnidroge witte wijneikippenbouillonkruidnagellaurierlaurierbladnootmuskaatolieolijfoliepancettapeterseliepreirode wijnrozemarijnsjalottijmtomaattomatenpureeuiwaterwitte wijnzoutzwarte peper
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit D. Bosiers, M. Paesbrugghe en B. van Leuven - Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe

Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:

Hutspot met varkensvlees

Ingrediënten:
braadworst, knoflook, laurier, mosterd, peper, peterselie, prei, raap, savooiekool, selderij, spruiten, tijm, ui, varkensoren, varkenspoten, varkenstong, varkensvet, varkensvlees, water, wit vers spek, wortel en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
stoofgerecht / varkensvlees
Een recept uit Jeni Wright - De pastabijbel

Recept uit De pastabijbel:

Rigatoni met varkensvlees

Ingrediënten:
basilicum, bleekselderij, boter, droge witte wijn, knoflook, olijfolie, parmezaanse kaas, pomodori uit blik, rigatoni, ui, varkensgehakt, wortel, zout en zwarte peper

Keuken:
Italiaans
Soort:
pasta/noodles
Een recept uit M. Villegas, Sarah Randell en C.L. Jones - De complete keuken van Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:

Gezouten varkensvlees met linzen

Ingrediënten:
bouquet garni, gezouten buikspek, gezouten varkensschenkel, jeneverbes, knoflook, koolraap, laurierblad, pastinaak, prei, puylinzen, raap, ui, verse peterselie, wortel en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / peulvruchten / varkensvlees
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wokken met Ming:

Aubergine gevuld met varkensvlees

Ingrediënten:
aubergine, bamboescheuten, bosui, bouillon, buikspek, chinese champignons, gember, knoflook, peper, rijstwijn, sojasaus, ui, wortel, zetmeel en zout

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees
Een recept uit KAV Practische School - Koken voor elke dag

Recept uit Koken voor elke dag:

Kwartel met knoflook

Ingrediënten:
gerookt spek, gevogeltefond, knoflook, kwartels, melk, peper, ui, vetstof, witte wijn, wortelen en zout

Soort:
wild en gevogelte / gevogelte
Een recept uit Samuel Levie en Maarten Kuiper - De worst story

Recept uit De worst story:

Cassoulet met knoflook-peterselieworst

Ingrediënten:
bleekselderij, bouquet garni, broodkruim, ganzenvet, gedroogde witte bonen, peterselie, gerookt spek, knoflooktenen, knoflookworstje, knoflookworstjes, kruidnagel, olijfolie, peper, tomaat, rodewijnazijn, sjalot, varkensribben, winterpeen, zout en zwoerd

Een recept uit Seppe Nobels - Een kookboek.

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:

Orloffgebraad met wortelen in Belgische pesto

Ingrediënten:
abdijkaas, belgische graanmosterd, bieslook, bladpeterselie, boter, chilipeper, citroenmelisse, citroenzest, druivenpitolie, gele biet, gemengde jonge wortelen, groentebouillon, knoflook, knolselderij, koriander, lente-ui, limoensap, limoenzest, munt, peper, pistachenoten, varkensgebraad, wortel en zout

Keuken:
Frans / Belgisch
Soort:
varkensvlees / groente
Een recept uit Simone Beck, Louisette Bertholle, Julia Child, Sidonie Coryn en Paul Child - De kunst van het koken

Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:

Potée Normande, pot-au-feu - Gekookt rundvlees met varkensvlees, kip en groenten

Ingrediënten:
bleekselderij, coulis de tomates à la provençale, dikke lende, fond, ingewanden, kalfsbotten, kip, kippenkarkas, knoflook, kruidnagel, laurier, meiknolletjes, peperkorrels, peterselie, prei, rosbief, runderbotten, runderbovenbil, runderkogel, runderspierstuk, sauce alsacienne, sauce nénette, sauce suprême, sauce tomate, tijm, ui, varkensfricandeau, varkensschouder, verse worst, vleesafsnijsel en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
gevogelte / varkensvlees / rundvlees / bouillon
Een recept uit M. Declercq, Karl Bruninx, K. Bruninx en Wu Chang-Ying - Wokken met Ming

Diner / voorgerecht uit Wokken met Ming:

Gamba's gestoomd met zwarte bonen

Ingrediënten:
bosui, eiwit, gamba, gember, kippenbouillon, knoflook, peper, rijstwijn, scampi, varkensvlees, waterkastanje, wortel, zetmeel, zout en zwarte bonen

Keuken:
Chinees
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Ilse Konig, Ilse König, Clara Monti en Inge Prader - Minimania

Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Minimania:

Piggy pies

Ingrediënten:
buikspek, ei, boter, kippenbouillon, meel, peper, plantaardige olie, reuzel, knoflook, nootmuskaat, varkensgehakt, varkensvlees, verse tijm, wortel en zout

Soort:
vlees / hartige hapjes
Een recept uit Giorgio Locatelli - Made in Italy

Recept uit Made in Italy:

Ragù di maiale - Varkenssaus

Ingrediënten:
bleekselderij, knoflook, melk, olijfolie, peper, rode wijn, rozemarijn, salie, tomatenpassata, tomatenpuree, ui, varkensvlees, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
warme sauzen
Een recept uit  - Spaans

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Spaans:

Madrileens gekookt rundvlees

Ingrediënten:
bacon, chorizo, fideos pasta, gedroogde kikkererwten, gerookte ham, gezouten varkensvlees, groene kool, kippendijen, knoflook, knolraap, olijfolie, peper, peterselie, prei, runderbotten, rundervoorvoet, rundvlees, tomaat, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
soep/bouillon
Een recept uit André Dominé - Culinaria Frankrijk

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:

Cassoulet

Ingrediënten:
confit de canard, grof gemalen peper, grof zeezout, hambeen, ingelegde eendenbout, knoflook, laurierblad, saucisse de toulouse, ui, varkensbraadworst, varkensnek, varkensrib, varkenszwoerd, verse tijm, witte lingot-bonen en wortel

Keuken:
Frans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit Marion Trutter - Culinaria España

Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:

Olla podrida

Ingrediënten:
chorizo, gerookt spek, ham, kikkererwten, knoflook, knolraap, krabbetjes, kruidnagel, laurierblad, peper, reuzel, rundvlees, spaanse bloedworst, ui, varkensoor, varkenspoot, wortel en zout

Keuken:
Spaans
Soort:
stoofgerecht / vlees / groenten, aardappels en peulvruchten
Een recept uit P. Poladitmontri en J. Lew - Thailand, een culinaire reis

Diner / hoofdgerecht uit Thailand, een culinaire reis:

Vierkante omeletten - kai yad sai

Ingrediënten:
bai pak chee, ei, garnalen, knoflook, kratiem, lente-ui, maggi, nam pla, olie, peultjes, suiker, thaise vissaus, tomaat, ui, varkensvlees, verse koriander, witte peper en wortel

Keuken:
Thais
Soort:
vlees / vis/schaaldieren/schelpdieren / ei/omelet/frittata
Een recept uit Schonherr - Koude keuken

Recept uit Koude keuken:

Italiaanse kalfsborst, gevuld

Ingrediënten:
boter, brood, doorregen spek, doperwten, ei, kalfsborst, kalfszwezerik, knoflook, laurier, marjolein, melk, peterseliewortel, pistaches, tijm, tuinkruiden, ui, varkensvlees, vleesbouillon, witte peper, wortel en zout

Keuken:
Italiaans
Soort:
kalfsvlees / varkensvlees
Haal meer recepten op...