Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Erwten met basilicum
- Ingrediënten:
- basilicum, dillezaad, garum, gedroogde erwten, groente, karwijzaad, komijnzaad, korianderzaad, lavas, peper, prei en witte wijn
- Keuken:
- Romeins
- Soort:
- groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, boter, courgette, groente, groentebouillon, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, oregano, parmezaanse kaas, peterselie, prei, specerijen, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Rond de tafel der Romeinen:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit delicious. magazine - 2014-02:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / lunch / voorgerecht uit Provence:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Diner / voorgerecht uit Bouillon:
Recept uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Lunch uit De Zilveren Lepel:
Buffet / bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Bijgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Basisrecept uit California Dreamin':
Recept uit De kunst van het koken:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / avondmaal uit Polpo:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Lunch / bijgerecht uit Thuis bij Jamie:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit De (perfecte) man in de keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Sicily :
Recept uit Kooktechnieken:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek koken:
Bijgerecht uit Groot handboek koken: