Recept uit Margriet kookboek:
Venkel, roergebakken met kalfslever
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, kalfslever, maïzena, marsala, olijfolie, peper, sinaasappel, sinaasappelrasp, sjalot, venkelgroen, venkelknol, water en zout
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | azijn, bloem, boter, citroensap, ei, kalfsvlees, knoflook, laurier, olijfolie, paprika, peterselie, specerijen, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zonnebloemolie, zout, zout en peper, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Recept uit Sous vide:
Diner / hoofdgerecht uit Eten en zo:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / voorgerecht / lichte maaltijd / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Casa Moro:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Picknick / tapas / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Spaans kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Recept uit Melk & dadels:
Recept uit Koude keuken: