Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Prei met tomaat - parri al pomodoro
- Ingrediënten:
- droge witte wijn, knoflook, olijfolie, peper, prei, sjalot, tomaat, verse tijm en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, boter, groente, groentebouillon, knoflook, knolselderij, kruiden, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, room, rozemarijn, selderij, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit Noma:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Recept uit Sous vide:
Picknick / diner / lunch / voorgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Wild en gevogelte:
Basisrecept uit Twentse Smaakmakers:
Basisrecept uit Down to earth:
Diner / voorgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Modernist Cuisine [5]:
Bijgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit De keuken van de pure smaak:
Diner / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek sauzen:
Recept uit 45 geniale rezepten:
Recept uit Gevogelte Zo veelzijdig!: