Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, groente, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, slagroom, suiker, tijm, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Gemüse! :
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht / hoofdgerecht uit Chez Adriaan:
Diner / hoofdgerecht uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Noma:
Recept uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Een kookboek.:
Recept uit Groot handboek vegetarisch koken:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Catherine Quévremont - Recettes de Bretagne:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Lunch / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Recept uit Elke dag lekker eten:
Diner / hoofdgerecht uit Belgie:
Diner / lunch / voorgerecht uit Home made:
Diner / hoofdgerecht uit Koken in een duinpan:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Basisrecept uit De Oosterschelde kreeft:
Diner / hoofdgerecht uit Vis, schelp- en schaaldieren: