Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Prei in rode wijn
- Ingrediënten:
- blanke bouillon, boter, groente, merg, peper, prei, rode bordeauxwijn, suiker en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroen, citroensap, ei, graan, groente, groentebouillon, knoflook, laurierblad, melk, nootmuskaat, olijfolie, peterselie, room, specerijen, spinazie, suiker, tijm, ui, vlees, water, wortel, zout, zuivel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Killerbody dieet:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit Comptoir Libanais:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / voorgerecht uit Toscane:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / voorgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De complete keuken van Italie:
Snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Hapjes:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht / avondmaal uit 52 Soepen:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Keukendagboek 2:
Bijgerecht uit Handboek voor de combinatie magnetron-oven:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit Turkse kookkunst:
Recept van Francesca Kookt!: