Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Sukadelapjes gestoofd met azijn en uien
- Ingrediënten:
- boter, gevogeltefond, kruidnagel, laurier, olie, peper, runderfond, sucadelap, ui, witte wijnazijn en zout
- Soort:
- stoofgerecht / vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, citroensap, ei, knoflook, komkommer, laurier, mosterd, olie, olijfolie, peterselie, plantaardige olie, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, wijnazijn, witte wijnazijn, wortel, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit Elzas:
Lunch uit Groot handboek sauzen:
Diner / lunch / voorgerecht uit Een kookboek.:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Recept uit Margriet kookboek:
Bijgerecht uit #watetenwevandaag:
Diner / lunch / bijgerecht / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Diner / hoofdgerecht uit Wild:
Picknick / diner / lunch / buffet / bijgerecht / voorgerecht uit Plenty more:
Bijgerecht uit Uit de oven van Van Boven:
Recept uit Haute cuisine op klompen:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Diner / lunch / buffet / voorgerecht uit Spuntino:
Lunch uit Kookboek de kleine smaakmaker:
Bijgerecht uit 1080 recepten:
Lunch / bijgerecht uit Plenty more:
Diner / lunch / voorgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas: