Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, ei, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, suiker, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Lunch uit Het kleine fornuis:
Diner / voorgerecht uit Gerookte lekkernijen:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Lunch / snack of tussendoortje uit Jamie's Amerika:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / hoofdgerecht uit Zout, vet, zuur, hitte:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Diner / hoofdgerecht uit Het sous-vide kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / hoofdgerecht uit De indonesische keuken Selamat Makan:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Spanje:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst: