Recept uit Mediterraneo:
Vlees met pasta
- Ingrediënten:
- gedroogde pasta, geklaarde boter, gember, kaneel, korianderzaad, olie, peper, rijst, vlees, water en zout
- Keuken:
- Mediterraans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, citroensap, droge witte wijn, ei, gekookte ham, kippenbouillon, knoflook, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, rode wijn, rozemarijn, sjalot, slagroom, tijm, tomatenpuree, ui, water, witte wijn, wortel, zeezout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Mediterraneo:
Diner / hoofdgerecht uit Oma's receptenboek:
Recept uit Koude keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Brunch / buffet uit Brits bakboek:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept van Simone's Kitchen:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Kook met Jamie:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Brunch / diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Lunch uit Het complete keto-dieet kookboek:
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Turkse kookkunst:
Diner / hoofdgerecht uit Op zoek naar de Perfectie:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Hongaarse specialiteiten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: