Recept uit Junges Gemüse:
Prei
- Ingrediënten:
- boter, gladde peterselie, knoflook, nootmuskaat, peper, prei, sjalot, slagroom en zout
- Keuken:
- Duits
- Soort:
- groentevulling / vegetarisch
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bieslook, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, cognac, groente, kippenbouillon, knolselderij, laurier, melk, nootmuskaat, olie, olijfolie, parmezaanse kaas, peterselie, room, rozemarijn, sjalot, tijm, tomatenpuree, ui, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Junges Gemüse:
Diner / voorgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Vega zónder pakjes & zakjes:
Recept van I love food & wine:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / basisrecept / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / voorgerecht uit Liever lokaal:
Brunch / lunch uit Spuntino:
Diner / voorgerecht uit Toprecepten voor de sifon:
Diner / voorgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:
Recept uit Lente in Sicilië:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Parade van pasta & pizza:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / voorgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Veg!:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Haute cuisine op klompen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche: