Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Pens in witte wijn
- Ingrediënten:
- aardappel, bouquet garni, kalfspootjes, kruidnagel, laurier, rozemarijn, runderpens, ui, varkenszwoerd en witte wijn
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, bouillon, bouquet garni, doorregen spek, droge witte wijn, ei, ganzenvet, jeneverbes, knoflook, laurier, laurierblad, nootmuskaat, olie, olijfolie, peper, peterselie, reuzel, tijm, wortel, zout, zuurkool, zuurkoolspek |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Avondmaal uit Liever lokaal:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Recept uit Bartje Boemboe:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / hoofdgerecht uit La Mère Brazier:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Wild:
Diner / hoofdgerecht uit Koken met Sylvia Witteman:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / voorgerecht uit Elseviers culinaire atlas: