Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Kalfsvlees in plakjes
- Ingrediënten:
- bloem, boter, kalfsfilet, kalfsschnitzel, peper, slagroom, ui, verse peterselie, witte wijn en zout
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, citroensap, eidooier, eiwit, fruit, knoflook, melk, nootmuskaat, noten, olie, olijfolie, peper, peterselie, room, sjalot, tijm, ui, vis, vlees, water, wortel, zout, zuivel |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Hoe te eten:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit A propos bistro:
Snack of tussendoortje uit Rijksmuseum kookboek:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit De zilveren lepel pasta:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit De banketbakker:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Recept uit Koken in een duinpan:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / lunch / voorgerecht uit Het slagershandboek voor de thuiskok:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept van My Happy Kitchen:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten: