Zürcher geschnetzeltes - Kalfsvlees in roomsaus

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 152 in Elseviers culinaire atlas .

Keuken:
Zwitsers
Gang:
hoofdgerecht
Soort:
vlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gebraden kalfsvlees uit de Anjou - cul de veau à l'Angevine

Een recept uit Gilles Pudlowski - Frankrijk koken en reizen

Frikadellen

Een recept uit Albert Kooy - De Nieuwe Nederlandse Keuken

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Tartaar met truffel - carne cruda all´albese

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia