Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Zomers kalfsvlees
- Ingrediënten:
- bleekselderij, citroensap, kalfsfricandeau, kappertjes, olijfolie, ui, wortel en zout
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, citroensap, droge witte wijn, ei, kalfsgehakt, kalfslever, knoflook, laurier, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, sjalot, tijm, tomaat, tomatenpuree, vlees, water, witte wijn, wortel, zonnebloemolie, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept uit Melk & dadels:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Crumbles en gratins:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Driemaal anders uit de wok:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Rauw:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Hoe te eten:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Jeruzalem:
Recept van Oh My Dish: