Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Stinco di vitello (Kalfsschenkel)
- Ingrediënten:
- bleekselderij, boter, kalfsschenkel, knoflook, olijfolie, rozemarijn, salie, tijm, ui, witte wijn en wortel
- Keuken:
- Italiaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | boter, brood, fruit, groente, kalfsbotten, knoflook, kruiden, laurier, olie, olijfolie, paprika, peper, peterselie, prei, rozemarijn, specerijen, tomaat, tomatenpuree, ui, vis, vlees, water, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Deutsche Küche:
Basisrecept uit Smaakvrienden:
Basisrecept uit Home made:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria U.S.A.:
Diner uit Koken met Sylvia Witteman:
Recept uit 52 Soepen:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Recept uit Keukenlab:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Polpo:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De Nieuwe Nederlandse Keuken:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / voorgerecht uit Het kookboek van Tip Culinair:
Recept uit Lamsvlees nieuwe stijl:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit 500 slowcooker recepten:
Recept uit Groot handboek sauzen: