Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Gebraden kalfsvlees met salie & knoflook
- Ingrediënten:
- kalfslende, knoflook, olijfolie, salie en witte wijn
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | alcohol, azijn, basilicum, bleekselderij, bloem, boter, citroen, citroensap, droge witte wijn, kalfsfond, kalfsschenkel, kruiden, laurier, olie, olijfolie, pancetta, parmezaanse kaas, peper, peterselie, prei, rozemarijn, sjalot, tijm, ui, water, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Diner / hoofdgerecht uit Het barbecueboek (Vooral voor mannen):
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Home Made winter:
Diner / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / lunch / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit de snelle keuken:
Diner / hoofdgerecht uit De Griekse keuken thuis:
Diner / voorgerecht uit Koken tussen Italiaanse vulkanen:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Sergio's smaakmakers:
Diner / voorgerecht uit Groot handboek koken:
Recept uit Koken voor elke dag:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit Wereldkeuken Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Een kookboek.:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Wat Aten Zij?:
Recept van Okoko recepten: