Vitello in padella - Gebakken kalfsvlees

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 54 in Een jaar in Toscane .

Keuken:
Toscaans / Italiaans
Gang:
diner / hoofdgerecht
Soort:
kalfsvlees

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Gevulde kalfsborst - cima ripiena

Een recept uit Claudia Piras en Ruprecht Stempell - Culinaria Italia

Kalbsfilet auf Kürbis-Paprika-Sauce mit Baharat / Kalfilet op pompoen-paprikasaus met Baharat

Een recept uit Alfons Schuhbeck - Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze

Tartaar van kalf en oester met salade van sperziebonen en radijs

Een recept uit Alain Caron - Mijn Franse keuken

Aziatische fondue

Een recept uit Toussie Salomonson - Het groot fondue boek