Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Gebraden kalfsvlees met mayonaise en hardgekookt ei
- Ingrediënten:
- citroensap, ei, kalfslende, zonnebloemolie en zout
- Keuken:
- Spaans
- Soort:
- vlees / ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bleekselderij, bloem, boter, bouquet garni, citroen, eidooier, kalfsgehakt, knoflook, kruidnagel, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, ui, water, witte wijn, witte wijnazijn, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / voorgerecht uit Culinaria Italia:
Diner / lunch / voorgerecht / lunchgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / lunch / voorgerecht / tussengerecht / lunchgerecht uit Carpaccio!:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Diner / hoofdgerecht uit Alle smaken van de regenboog:
Lunch / buffet / bijgerecht uit Indonesie:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Zilveren Lepel:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit Twaalf maanden lekker eten:
Recept uit De Joodse keuken:
Recept uit De Joodse keuken:
Ontbijt uit De Joodse keuken:
Diner / buffet / voorgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / voorgerecht uit Bamix gebruiksaanwijzing en recepten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek: