Recept uit Eten in Italie:
Kalfsvlees met parmaham op milanese wijze
- Ingrediënten:
- bloem, boter, bouillon, citroensap, kalfsvlees, parmaham, peper, peterselie, speck en zout
- Keuken:
- Italiaans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bouillon, bouquet garni, ei, eidooier, kalfsgehakt, kalfslever, kalfsschouder, kippenbouillon, knoflook, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, room, slagroom, ui, witte peper, witte wijn, wortel, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Eten in Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Retour Japan:
Recept uit De smaak van mijn herinnering:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Italie:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Twaalf:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 1080 recepten:
Recept van Onze Franse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Koken voor twee:
Diner / hoofdgerecht uit Verrassende groentegerechten:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / voorgerecht uit Oma's receptenboek:
Diner / hoofdgerecht uit Bouillon:
Diner / hoofdgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Diner / snack of tussendoortje / voorgerecht uit Het krokettenboek:
Recept uit Het nieuwe Haagse kookboek:
Recept uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Grote boek met heerlijkste kookrecepten:
Diner / hoofdgerecht uit De grote Kleyn:
Diner / hoofdgerecht uit Junges Gemüse: