Recept uit Melk & dadels:
Marmita van kalfsvlees
- Ingrediënten:
- gemberpoeder, groente, kalfsvlees, koriander, olijfolie, peper, peterselie, saffraan, saffraanpoeder, tomaat, ui en zout
- Keuken:
- Marokkaans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, droge witte wijn, groente, kalfsschenkel, knoflook, kruiden, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peterselie, prei, rode wijn, specerijen, tijm, tomatenpuree, ui, vlees, water, witte wijn, zout, zwarte peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit Melk & dadels:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit De complete keuken van Frankrijk:
Recept uit Modernist Cuisine [2]:
Diner / hoofdgerecht uit Lidya Winkels kookboek:
Recept uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / voorgerecht / hoofdgerecht uit Een jaar in Toscane:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Recept uit Kochen für zwei:
Recept uit Kochen für zwei:
Basisrecept uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Recept uit Koken voor elke dag:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Recept uit Deutsche Küche:
Recept uit Sieb's proefschrift:
Recept uit Koken in een duinpan:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Recept uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / hoofdgerecht uit Elzas:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Italia: