Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Pianostuk met witte en zwarte wortel
- Ingrediënten:
- boter, knoflook, laurier, peper, rode wijn, runder-pianostuk, ui, witte wortel, zout en zwarte wortel
- Keuken:
- Hollands
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bleekselderij, bloem, boter, cognac, kaneelstokje, kruidnagel, laurier, laurierblad, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rozemarijn, runderbouillon, salie, sjalot, suiker, tijm, tomatenpuree, ui, zeezout, zout, zwarte peperkorrels |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Recept uit L'Art de la table:
Recept uit De pastabijbel:
Diner / hoofdgerecht uit Elseviers culinaire atlas:
Diner / buffet / avondmaal / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Lunch / bijgerecht uit Ottolenghi het kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit La cuisine Charentaise:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Brindisa:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Recept uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel II:
Diner / hoofdgerecht uit Alfons Schubeck - Meine Reise in die Welt der Gewürze:
Diner / hoofdgerecht uit Bonen!:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit De kunst van het koken:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I: