Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Gegratineerde kool met ui
- Ingrediënten:
- bloem, knoflook, kool, melk, olijfolie, peper, slagroom, ui en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vegetarisch / groente
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, bloem, boter, citroensap, ei, groente, groentebouillon, knoflook, kool, kruiden, laurier, olie, olijfolie, peper, peterselie, prei, rode ui, suiker, tijm, tomaat, water, wortel, zeezout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit Koude keuken:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / hoofdgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Bijgerecht uit Deutsche Küche:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Lunch / snack of tussendoortje uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit De chef-kok is een vrouw:
Diner / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Diner / hoofdgerecht uit Margriet kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Ingrediënten:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit A little bite of Beddington:
Recept van I love food & wine:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Bijgerecht uit Groot handboek sauzen:
Bijgerecht uit Harmonie Op Je Bord:
Bijgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Mavis kookt:
Diner / hoofdgerecht uit Tajine:
Diner / hoofdgerecht uit Moro:
Diner / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër: