Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Tournedos Rossini
- Ingrediënten:
- boter, demi-glace, foie gras, madeira, olie, ossenhaas, peper, sjalot, truffel en zout
- Keuken:
- Frans
- Soort:
- vlees
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | bloem, fond, knoflook, laurier, maïzena, olijfolie, ossenhaas, peper, peterselie, rozemarijn, runderbouillon, rundvlees, sjalot, tijm, tomaat, ui, vlees, water, wortel, zeezout, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Diner / hoofdgerecht uit Les Halles kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Groot handboek sauzen:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Het ATAG kookboek:
Recept uit Het ATAG kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit De originele recepten van Henk Savelberg:
Diner / hoofdgerecht uit De flair van eenvoud:
Recept van De Hippe Vegetarier:
Recept uit L'Art de la table:
Diner / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:
Avondmaal uit De geur van witte rijst:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Neêrlands roem:
Recept uit de snelle keuken:
Avondmaal uit Nooit meer diëten:
Diner / hoofdgerecht uit Made in Italy:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Brunch / diner / buffet / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / avondmaal / hoofdgerecht uit Liever lokaal:
Lunch / bijgerecht / snack of tussendoortje / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Liever lokaal:
Diner / hoofdgerecht uit Hoe dan?!:
Diner / hoofdgerecht uit Mijn Italiaanse keuken is een feest:
Diner / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel:
Diner / buffet / hoofdgerecht uit De Zilveren Lepel: