103 resultaten, verfijn met...

ingrediënt: bieslookbloembotercitroensapcrème fraîchedroge witte wijneikippenbouillonknoflooklauriernootmuskaatolijfoliepeperpeterseliepreislagroomtijmuiwaterwitte wijnwortelzoutzure room
Registreer gratis!

Zoek door jouw kookboeken.

Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!

Een recept uit Nigel Slater - Keukendagboek 2

Recept uit Keukendagboek 2:

Asperges met citroen-kruidensaus

Ingrediënten:
aardappel, bieslook, citroen, gehakt, groenten, kip, kool, olie, pitten, rabarber, room, suiker, tomaten, varkensvlees, vlees, water, witte peper, zoetzuur, zout en zwarte peper

Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit Yotam Ottolenghi - Plenty more

Diner / lunch / bijgerecht / avondmaal / hoofdgerecht uit Plenty more:

Linzen met ragout ven paddestoelen en ingemaakte citroen

Ingrediënten:
eekhoorntjesbrood, gedroogde porcini, griekse yoghurt, ingemaakte citroenschil, koriander, laurier, olijfolie, prei, puy-linzen, selderijknol, slagroom, tijm, ui, wilde paddestoelen, wortel, zout en zwarte peper

Soort:
vegetarisch
Een recept uit

Recept van Food & Friends:

Ravioli met ricotta & citroen recept - Food and Friends

Ingrediënten:
agavesiroop, amandelen, citroen, citroenen, citroensap, edelgistvlokken, ei, groentebouillonblokje, knoflookteen, knoflooktenen, olijfolie, pasta, plantaardige room, ricotta, vruchtensap, sjalotten, zout, tomatenpuree, verse dragon, water, witte wijn, wontonvellen, zout en zwarte peper

Een recept uit  - De Oosterschelde kreeft

Diner / voorgerecht / hoofdgerecht uit De Oosterschelde kreeft:

Salade Oosterscheldekreeft met asperge, vinaigrette van truffel, sjalottenchutney en kletskoppen van sesamzaad

Ingrediënten:
asperge, balsamicoazijn, bieslook, bloem, brood, citroen, cognac, crème fraîche, ganzenvet, gerookt spek, kippenbouillon, laurier, nootmuskaat, olijfolie, oosterscheldekreeft, peper, poedersuiker, prei, roomboter, selderij, sesamzaad, sinaasappelsap, sjalot, truffeljus, ui, water, winterwortel, witte wijn, zout en zwarte truffel

Soort:
salade / vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Russell Norman - Spuntino

Diner / lunch / voorgerecht / avondmaal uit Spuntino:

Mosselen, saffraan en agretti

Ingrediënten:
agretti, citroen, extra vergine olijfolie, knoflook, mosselen, peper, saffraan, sjalot, slagroom, visbouillon, witte wijn en zeezout

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Sandra Ysbrandy, Sabine Posthumus en Suzan Huesken - Appels en peren

Diner / hoofdgerecht uit Appels en peren:

Kipcurry met bataat en appel

Ingrediënten:
appel, bataat, citroen, citroengras, doperwten, gember, kippenbouillon, kippendijen, knoflook, kokosmelk, koriander, korianderpoeder, kurkuma, limoenblad, peper, ui, zout en zure room

Soort:
curry / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver - Kook met Jamie

Diner / lunch / buffet / avondmaal uit Kook met Jamie:

De lekkerste 'clam chowder'

Ingrediënten:
bladpeterselie, bleekselderij, bloemige aardappelen, citroen, doorregen rookspek, kippenbouillon, knoflook, laurier, maiskolven, olijfolie, rode spaanse peper, slagroom, tijm, ui, venusschelpen, zeezout en zwarte peper

Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

In de braadslee gebakken kip

Ingrediënten:
aardappel, boter, ciderazijn, citroen, gerookte doorregen bacon, honing, kippenborst, kippenbouillon, knoflook, koffieroom, olijfolie, parmezaanse kaas, salie, ui, water, zeezout, zoete aardappel en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
ovenschotel/ovengerecht/crumble/gratin/clafoutis / gevogelte
Een recept uit Jamie Oliver en David Loftus - Jamie's Amerika

Diner / lunch / hoofdgerecht uit Jamie's Amerika:

Hartverwarmende kalkoenstoof

Ingrediënten:
bloem, champignons, citroen, ei, kalkoenborst, kippenbouillon, knoflook, muskaatnoot, olijfolie, peterselie, slagroom, ui, zeezout en zwarte peper

Keuken:
Amerikaans
Soort:
stoofgerecht / gevogelte
Een recept uit Jean Michel Raynaud - Het Franse bakboek

Recept uit Het Franse bakboek:

Gnocchi au pistou et aux palourdes

Ingrediënten:
basilicum, citroen, droge witte wijn, boter, water, olijfolie, parmezaanse kaas, pijnboompitten, slagroom, soezendeeg, tapijtschelpen, tijm, ui, zout en zwarte peper

Keuken:
Frans
Soort:
gebak/koek/taart/pudding
Een recept uit Mirjam Bakker-van Dam - Belgie

Diner / hoofdgerecht uit Belgie:

Mosselen met mosterdsaus

Ingrediënten:
bleekselderij, citroen, droge witte wijn, grove mosterd, laurierblad, mayonaise, mosselen, suiker, ui, verse peterselie, peper, winterwortel, zout en zure room

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Rianne Buis - AH eetboekenreeks 1 - Vis

Diner / hoofdgerecht uit AH eetboekenreeks 1 - Vis:

Waterzooi van vis

Ingrediënten:
bleekselderij, boter, citroen, eidooier, forel, peper, prei, sjalot, slagroom, verse peterselie, visbouillontablet, visfond, winterwortel, zalmfilet en zout

Keuken:
Belgisch
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren / soep/bouillon
Een recept uit Nadia Zerouali - Melk & dadels

Recept uit Melk & dadels:

Vis-b'stilla

Ingrediënten:
boter, citroen, crème fraîche, filodeeg, gele paprika, olijf, rode paprika, groene paprika, kaas, knoflook, melk, mihoen, peper, peterselie, sambal, ui, witvisfilet, wortel, zeevruchten, zonnebloemolie en zout

Keuken:
Marokkaans
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren
Een recept uit Mark Bittman, A. Witschonke en Vitataal - De dikke vegetariër

Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De dikke vegetariër:

Kikkererwtensoep met gnocchi van kikkererwten en ricotta

Ingrediënten:
bloem, chilipeper, chilipoeder, citroen, citroensap, garam masala, geleisuiker speciaal, gemberwortel, kikkererwten, knoflook, kokosmelk, komijnpoeder, komijnzaad, koriander, mosterdzaad, neutrale olie, nootmuskaat, oregano, peper, ricotta, room, tahin, tomaten, ui en zout

Keuken:
Indiaas / Italiaans
Soort:
soep/bouillon / peulvruchten / vegetarisch
Haal meer recepten op...