Mosselen, saffraan en agretti

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 190 in Spuntino .

Keuken:
Amerikaans / Italiaans
Gang:
lunch / voorgerecht / avondmaal
Soort:
vis/schaaldieren/schelpdieren

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Saus van Parmezaanse kaas met monniksbaard, mosselenen gedroogde madeliefjes

Een recept uit  - Story on a Plate

Citruskip met sesam en Aziatische groenten

Een recept uit delicious. magazine - 2007-10

Kip-groentetajine met citroencouscous

delicious. magazine - 2010-09

Garnalenrisotto met monniksbaard

Een recept uit Russell Norman en Jenny Zarins - Polpo