Recept uit L'Art de la table:
Gevulde courgette met tomatensaus
- Ingrediënten:
- bladpeterselie, brood, chorizo, courgette, gehakt, olijfolie, tomaat, rode paprika, suiker, knoflook, tomaat, tomatenpuree, ui, peper en zout
- Keuken:
- Frans
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aubergine, azijn, basilicum, boter, citroensap, groente, knoflook, komkommer, kruiden, melk, nootmuskaat, olijfolie, peper, specerijen, tijm, tomaat, tomatenpuree, ui, vet, water, wortel, zonnebloemolie, zout |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept uit L'Art de la table:
Diner / voorgerecht uit Het grote vegetarische kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Wolfram Siebecks Kochchschule für anfänger:
Bijgerecht uit Het culinaire standaardwerk van Marc Paesbrugghe:
Recept uit The big green egg book:
Bijgerecht uit Zuur:
Ontbijt / brunch / lunch / bijgerecht uit Zomer van De Zilveren Lepel:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Keukendagboek 2:
Diner / hoofdgerecht uit Moro Londen:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Frankrijk:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria España:
Bijgerecht uit Frankrijk koken en reizen:
Recept uit Minimania:
Diner / lunch / bijgerecht / voorgerecht / hoofdgerecht uit Plenty:
Diner / hoofdgerecht uit Culinaria Europese specialiteiten - deel I:
Diner / hoofdgerecht uit Varkensvlees:
Recept uit Varkensvlees:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit Toscane:
Diner / hoofdgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / bijgerecht / hoofdgerecht uit De kunst van het koken: