Recept van Oh My Dish:
Tortilla's met worstjes, witte kool en krokante ui
- Ingrediënten:
- azijn, bloem, chilisaus, komkommer, limoen, mosterdzaad, olie om te frituren, peper en zout, suiker, tortilla, uien, water, witte kool en worstjes
Vind de lekkerste recepten in je eigen kookboeken.
ingrediënt: | aardappel, aubergine, azijn, bakpoeder, basilicum, bloemkool, boter, bouillon, broccoli, citroen, citroensap, ei, groente, knoflook, melk, olie, olijfolie, paprika, peper, prei, suiker, ui, zout, zout en peper |
---|
Hieronder zie je wat voorbeelden van recepten uit willeurige kookboeken. Maar als je je nu (gratis) registreert op de website, kan je je eigen online boekenplank vullen met je kookboeken en vind je vervolgens recepten uit jouw eigen kookboeken!
Recept van Oh My Dish:
Diner / hoofdgerecht uit Gezond genieten met Sonja:
Diner / hoofdgerecht uit Meelspyzen en peulvruchten:
Diner / hoofdgerecht uit Twentse Smaakmakers:
Bijgerecht uit The naked chef:
Bijgerecht / basisrecept uit Het grote, waanzinnige en heel bijzondere stamppotboek vol ontzettend plakkerige, handige en explosieve experimenten:
Recept uit Bartje Boemboe:
Recept uit Keukendagboek 2:
Recept uit Yo Kids:
Recept uit Jong a/d kook:
Diner / voorgerecht / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit Eten en zo:
Bijgerecht uit Chez Adriaan:
Bijgerecht / basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Basisrecept uit De Zilveren Lepel:
Diner / hoofdgerecht uit 500 slowcooker recepten:
Diner / bijgerecht uit De Klassieke Italiaanse Keuken:
Bijgerecht uit De Joodse keuken:
Diner / hoofdgerecht uit Noma: a work in progress:
Diner / voorgerecht uit De kunst van het koken:
Recept uit De kunst van het koken:
Bijgerecht uit De kunst van het koken:
Bijgerecht / mezze / borrelhapje/tapa/mezze/antipasti uit De Middellandse Zee, een culinaire reis:
Traktatie uit Rijksmuseum kookboek:
Diner / hoofdgerecht uit Rijksmuseum kookboek: