Potage de la fontaine dureau - Romige bloemkool-waterkerssoep, warm of koud

Een recept van .

Je vindt dit recept op pagina 43 in De kunst van het koken .

Keuken:
Frans
Gang:
diner / voorgerecht
Soort:
soep/bouillon / vegetarisch

Ingrediënten

Bestel op ah.nl
Registreer gratis!

Waarom zie ik hier geen volledig recept?

Dat komt omdat HeerlijkZoeken geen doorsnee recepten-website is. Wij publiceren geen volledige recepten, maar verwijzen je door naar recepten in jouw eigen kookboeken, kooktijdschriften en favoriete foodblogs.

Misschien heb je het boek of tijdschrift op deze pagina niet, maar we helpen jou graag met het vinden van de beste recepten in de kookboeken en kooktijdschriften die je wél thuis hebt staan.

Aantekeningen bij dit recept

Er zijn nog geen aantekeningen gemaakt bij dit recept door gebruikers.

Misschien vind je dit (ook) lekker?

Bloemkool met kaassaus

Een recept uit Daisy

Buffalo bloemkoolwings

Een recept uit

Bloemkook met een bloemkoolsausje

Een recept uit C.J.E. Leenders de Vries - Van piepers tot pasta

Gefrituurde kerrie-bloemkool met yoghurtsaus

Een recept uit Dorothee Godert en Teubner Foodfoto - Groot handboek vegetarisch koken